Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Geef uw lichaam die felbegeerde boost...

...dankzij de hulp van uw specialist in zowel esthetische als plastische chirurgie in Turnhout. Ongeacht welke ingreep u wenst te ondergaan, uw lichaam is bij Clinica d’Oro in goede handen.

Plastisch

Onze plastische chirurgie in Turnhout is uw oplossing op maat, wanneer uw lichaam de hulp van vakkundige handen kan gebruiken. Clinica d’Oro zoekt samen met u samen met u de meest geschikte oplossing, die volledig voldoet aan uw noden en wensen. Uw lichaam komt op de eerste plaats!

Esthetisch

Esthetische chirurgie in Turnhout is precies wat u nodig heeft wanneer uw huid te lijden krijgt onder het ouderdomsproces of wanneer u eenvoudigweg niet tevreden bent met uw lichaam zoals het is. Geef uw zelfvertrouwen opnieuw een boost met Clinica d’Oro’s team van experten naast uw zijde!

Bodytite

Bodytite is een unieke behandeling. Het betreft een liposuctie en een huidverstrakking all-in-one! Vertoont uw huid dus de eerste tekenen van ouderdom of heeft u net een heleboel gewicht verloren? Maak dan vandaag nog komaf met uw overige overtollige vet en slappe huid met onze hulp.
Specialiteiten

Clinica d’Oro: uw specialist in plastische chirurgie in Turnhout

Plastische ingrepen worden bij ons dagelijks uitgevoerd. Ons klein, maar hecht team is met andere woorden door en door geroutineerd wat zorgt voor een vlekkeloos verloop van iedere behandeling. Bovendien past onze praktijk enkel technieken toe die hun waarde hebben bewezen en gebruikt het materialen van de allerhoogste kwaliteit. Een plastische ingreep is immers geen peulenschil en dient met de allergrootste zorg door te gaan.

Als specialist in plastische chirurgie in Turnhout hoeft u bij ons geen schrik te hebben van allerlei verkooppraatjes. Een persoonlijk contact met niemand tussen uzelf als patiënt en de dokter: een gemoedelijke band met de nodige ondersteuning en geruststelling. We zeggen u daarom ook vooraf al graag het volgende: plastische ingrepen hoeven niet meteen aanzienlijke veranderingen teweeg te brengen. Één enkele kleine correctie kan al een aanzienlijke verbetering teweeg brengen, zowel emotioneel als fysiek. Vrees dus niet meteen voor een extreme make-over!

Een lichaam moet het hoofd bieden aan een heleboel situaties doorheen haar leven, ook het uwe. Eender hoe, ons team heeft een oplossing achter de hand voor elk van deze situaties. Esthetische chirurgie, perifere zenuwchirurgie, microchirurgie, spiertransplantaties en ga zo maar verder: we zijn in alle facetten thuis. Jan Vermeylen is hierin als geen in gecertificeerd en gediplomeerd. Zo heeft hij in juli 2014 een paper gepresenteerd in Edinburgh voor de Europese Vereniginig van Plastisch chirurgen - ESPRAS - over een door hem zelf ontwikkelde techniek voor borstreductie, The VERSO breastreduction. In september 2014 werd deze paper eveneens voorgesteld op het wereldcongres voor plastisch chirurgen in Rio de Janeiro, ISAPS.
Dr.Jan Vermeylen ontwikkelde ook de U-Lift en de MACS-U-lift. Deze technieken zijn er specifiek op gericht om de hals en lower face op een zo natuurlijk mogelijke wijze te corrigeren. De resultaten hiervan zijn superieur.
Verder ontwikkelde Dr. Jan Vermeylen een nieuwe stamceltherapie. Door gebruik te maken van uw eigen cellen krijgt u hierdoor een echt complete verjonging van uw huid. De techniek kan gebruikt worden thv mond, ogen, wangen, decollete, hals.
Dr. Vermeylen studeerde in 1984 af aan de K.U.L.. Hij behaalde zijn diploma als Plastisch en Reconstructief Chirurg in 1990. Ondertussen heeft hij dus 25 jaar ervaring als Plastisch Chirurg. Dr. Vermeylen verrichte reeds meer dan 22000 ingrepen bij meer dan 16000 patienten. Hij heeft ook verschillende internationale publicaties en is spreker op internationale congressen.
Omdat wij in Clinica d´oro zowel de chirurgische als de niet chirurgische technieken tot onze beschikking hebben kunnen wij samen met de patient de meest geschikte oplossing aanbieden.

Ontvang 5 gratis tips ter voorkoming van oogwallen :Plastische chirurgie in Turnhout in een persoonlijke sfeer

Uw lichaam is intiem, privé en u deelt het liever niet met iemand anders, laat staan met een wildvreemde. Bij Clinica d’Oro hoeft u echter niet bang te zijn: we begeleiden u in een vertrouwelijk kader doorheen het hele proces van de behandeling, zowel voor, tijdens als na de operatie. Bent u op zoek naar tegelijkertijd kwaliteit en discretie? Dan bent u voor uw plastische chirurgie in Turnhout bij ons in goede handen.

Bovendien geniet u bij ons niet alleen van de nodige geheimhouding, maar ook van eerlijkheid. We bekijken situatie tot situatie en voorzien onze patiënten steevast van de beste adviezen. Er wordt altijd gezocht naar wat uw lichaam vraagt en naar waarnaar u als persoon naar verlangt. De combinatie van deze twee aspecten weten we keer op keer weer te gieten in echte natuurlijke schoonheid. Uw partner in plastische chirurgie in Turnhout streeft namelijk naar het allerbeste voor uw welzijn.

Had u graag meer informatie gewenst over onze mogelijke behandelingen, onze werking of onze prijzen? Dan kunt u ons te allen tijde bereiken. U kunt ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro@gmail.com. Onze medewerkers maken graag een afspraak om u zo spoedig mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten. Clinica d’Oro, uw expert in plastische chirurgie in Turnhout, hoopt u weldra te mogen ontvangen!
© 2014-2017 Clinica d´Oro
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´Oro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons